Proefaudit of 0-meting

Weten waar u staat?

Overweegt uw organisatie (her)certificatie van het kwaliteitsmanagementsysteem? Wilt u weten hoe u in de praktijk een onderdeel van de normen moet toepassen? Of wilt u weten waar u nu precies staat als het gaat om het implementeren van kwaliteit en/of veiligheid?

Een proefaudit, ook wel een nulmeting genoemd, kan een waardevol hulpmiddel zijn om dit te bepalen. Een proefaudit of nulmeting geeft een duidelijk beeld waar uw organisatie zich op dit moment bevindt. Op basis van de proefaudit of 0-meting krijgt u zicht op uw sterke punten en op verbetermogelijkheden. 

Een proefaudit geeft u derhalve snel inzicht in de status van uw kwaliteitsmanagement systeem en de mate van certificeerbaarheid. In overleg met de auditor bepaalt u zelf het onderwerp van de proefaudit.

Voordelen van een proefaudit of 0-meting

  • U krijgt snel inzicht in welke mate uw kwaliteitsmanagement systeem is ge´mplementeerd binnen uw organisatie.
  • U krijgt snel inzicht welke onderdelen van het kwaliteitsmanagement systeem nog extra aandacht behoeven voor certificeerbaarheid.
  • U weet of u met uw norminterpretatie op het 'juiste spoor' zit.
  • U weet of u bezig bent om een 'slim en slank managementsysteem' te implementeren waar klantwaarde voorop staat, of dat u juist bezig bent extra bureaucratie in het leven te roepen.
  • De medewerkers ervaren hoe het is om geaudit te worden. Zo'n eerste kennismaking met een externe audit is voor veel medewerkers een stimulerende ervaring.  

Waar kunnen we ˙ bij helpen?

Wilt u kosteloos van gedachten wisselen over uw situatie en antwoorden krijgen op uw vragen of wilt u een offerte aanvragen?

Bel ons op telefoonnummer:
085 - 87 80 640 of stuur een e-mail naar: info@walviscg.nl

U kunt ook gebruik maken van het contactformulier.

Binnen ÚÚn dag ontvangt u van ons een reactie.

Neem contact op